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【3038】ホット & サワースープ の作り方 みよ 03/1/14(火) 18:05

【3086】Re:ホット & サワースープ の作り方 てぃあ 03/1/19(日) 17:14

【3086】Re:ホット & サワースープ の作り方
 てぃあ E-MAIL  - 03/1/19(日) 17:14 -
  
クッキングクラスで頂いたレシピです。
味がマイルドなので濃い目の味がお好みの場合はオリエンタル系の赤いホットソースを付け加えるとよいそうです。

Ingredients:
1c. presoftened black fungus(きくらげ)
1c. Tofu (soft)
1c. threaded pork loin or chicken
2 Eggs

Vegetables:
Bamboo shoots

Broth:
6c Chicken broth
2sp Salt
1tsp Sugar

Seasonings:
2tb Soy sauce
3tb vinegar
1tsp sesame oil
1tsp. black pepper
2tb. Shredded green onion

Thickener:
3tb. Cornstarch
3tb Water

Marinade:
1tb soy sauce
1sp. cornstarch
1tsp. sesame oil

***recipe***
1. Beat egges lightly in a small bowl.
2. Mix meat with marinade
3. Mix seasonings in a soup bowl
4. Shread black fungus, tofu, bamboo shoots, and meat to match stick size
5. Heat broth ingredients until boiling. Add black fungus and tofu. Add some hot broth to the meat to separate the shreds.
When the liquid boils again add the meat. Stir to separate meat shreds and add thickener.
6. Turn off heat and add eggs slowly in a thin stream. Stir lightly and add seasonings. Mix and serve.
引用なし
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